Hvordan vinner toget kampen mot fly?

Laster kart ....

Dato
14/03/2018
08:00 - 09:45

Sted
Clarion Collection Hotel Bastion

Kategori


Foto: Øyvind Holmstad

SJ og Norsk-svensk handelskammer inviterer til frokostmøte om jernbanen onsdag 14. mars kl. 08:00-09:45.

Sverige åpnet jernbanen for 30 år siden. Gjennom de siste tiårene har sektoren blitt kraftig reformert, og endret. Nå står Norge for tur. SJ har klart å befeste sin posisjon som Nordens største togoperatør, og har i dag samme markedsposisjon som før åpningen. SJ kjører blant annet tog mellom Oslo og Stockholm. Hvilke erfaringer har SJ med åpningen av jernbanen? Og hvordan kan Norge og Sverige i fremtiden få flere til å velge tog foran fly? Investeres det nok i norsk jernbane?

Onsdag 14. mars kommer konserndirektør for internasjonale saker, Thomas Silbersky, for å prate om erfaringene SJ har gjort seg om utviklingen og SJs tog mellom Norge og Sverige. Styremedlem i Norsk-svensk handelskammer Kai Eide åpner møtet om hvordan vi kan øke bruken av jernbanen over grensa. Kan toget vinne over flyet mellom Oslo og Stockholm? Endelig åpner vi for en paneldebatt om norsk-svensk jernbanes fremtid med representanter fra Stortinget.

Ta med venner og kolleger til en spennende og næringsrik frokost i Seilmakeriet på Hotel Bastion. Møtet er åpent for påmeldte og kostnadsfritt – Velkommen!

Program:

08:00 Frokost og registrering

08:30 Kai Eide – Hvordan få flere passasjerer på toget mellom Norge og Sverige

08:40 Thomas Silbersky – Derfor lykkes vi i et åpent marked og fremtidens togtilbud mellom Norge og Sverige

08:55 Panelsamtale fremtidens norsk-svenske jernbane.

09:30 Mingel og kaffe

MELD DEG PÅ HER!