Valglunsj med Børsum og Takvam

Laster kart ....

Dato
13/09/2017
12:00 - 14:00

Sted
Swedbank Norges hovedkontor

Kategori Inga KategorierVelkommen til lunsjseminar i regi Norsk-svensk handelskammer i Oslo og Swedbank! Hva vil det norske valgresultatet ha å si for retningen i norsk politikk? Vil vi se en ytterligere integrering med vårt viktigste naboland Sverige, eller vil den nye regjeringen blikke ut mot fjerne vekstmarkeder?

 

I samarbeid med Swedbank inviterer vi medlemmer og gjester til valglunsj for å analysere stortingsvalget og diskutere hvilke følger resultatet kan få for norsk økonomi og forhold til Sverige.

Du møter Swedbank Norges sjeføkonom Øystein Børsum og NRKs politiske kommentator Magnus Takvam. Styreleder Harald Norvik leder programmet.

Øystein Børsum er er utdannet siviløkonom fra NHH (2000), har en mastergrad i finans fra London School of Economics (2001) og doktorgrad i samfunnsøkonomi fra UiO (2010). Han har også studert statsvitenskap ved Sciences-Po i Paris (2002). Børsum begynte i Swedbank i 2013, og har tidligere arbeidet i Finansdepartementet (2005-2013) hvor han jobbet bl.a. med investeringsstrategi for Statens pensjonsfond utland, Norges Bank (2004) og konsulentselskapet Accenture (2002-2003).

Magnus Takvam er politisk journalist og forfatter. Han er kommentator i politisk avdeling i NRK hvor han har vært ansatt siden 1983.

Hold av lunsjen onsdag 13. september og møt opp i Swedbanks lokaler på Filipstad Brygge 1. Det er begrenset antall plasser så vær rask med å melde på deg og en kollega!

Meld deg på

Påmeldingen er stengt for dette arrangementet