NSHK Årsmøte 2018

Laster kart ....

Dato
30/05/2018
16:00 - 17:30

Sted
Nordea

Kategori


Velkommen til årsmøte i norsk-svensk handelskammer oslo

Onsdag 30.mai inviteres våre medlemmer og gjester til foredrag og årsmøte i Norsk-Svensk Handelskammer Oslo. Årsmøte avholdes i Nordea sine lokaler på Majorstuen i Oslo.

NSHK er stolte av å ønske Birger Magnus, tidligere konserndirektør i Schibsted og nå styreleder i NRK, Holmenkollen Skifestival og Kolonial.no, velkommen til årets årsmøte. Birger vil gi oss et innblikk i hans syn på lederskap i mediebransjen i Norge og Sverige.

Birger Magnus er norsk næringslivsleder og profesjonell styreleder, men han er først og fremst kjent som medieleder. Birger var gjennom 13 år, årene 1996-20009, leder i Schibsted konsernet, og spilte en stor rolle da det tradisjonsrike avisselskapet gikk inn i en sterk vekst- og utviklingsperiode, hvor de knyttet til seg en rekke store aviser i Norge og Sverige. Han har vært styreleder i Media Norge, Aftenposten, VG, Svenska Dagbladet og Aftonbladet. I 2014 ble Birger valgt til styreleder i NRK.

Birger Magnus har gjennom mange år som norsk næringslivsleder opparbeidet seg erfaring omkring likheter og ulikheter mellom Norge og Sverige, og da kanskje spesielt innen mediebransjen. Som årets foredragsholder på årsmøte vil han gi sitt syn på hvordan ledere kan dra nytte av både likhetene, men også ulikhetene, mellom Norge og Sverige.

Vi ønsker alle våre medlemmer og gjester velkommen til en spennende og lærerik ettermiddag hos Nordea!

Årsmøtepapirer:

NSHK årsmøte 2018 – innkalling
NSHK Oslo årsberetning 2017
Spesifikasjon og etterposteringer NSHK 2017
Styrets årsberetning NSHK 2017
Årsregnskap – Norsk-svensk Handelskammer Servicekontor AS 2017
Årsregnskap NSHK Oslo 2017

Meld deg på

Påmeldingen er stengt for dette arrangementet