Kai Eide overtar som styreleder i NSHK Oslo etter Harald Norvik

Kai Eide ble valgt til ny styreleder på årsmøtet 30.mai 2018. Eide avsluttet i mars 2017 en 42 år lang karriere i Utenriksdepartementet, FN, NATO og OSCE. Hans siste diplomatiske post var som Ambassadør i Stockholm. Eides brede erfaring fra utenrikstjeneste og politikk, og ikke minst hans tid som ambassadør i Stockholm, gjør ham til en viktig ressurs for Norsk-Svensk Handelskammer Oslo.

Harald Norvik fratrådte sitt verv som styreleder ved årsmøtet, men fortsetter i styret. Styret i NSHK Oslo består for øvrig av nestleder Kristin Krohn Devold (NHO Reiseliv), Anders Granstad (Nordea), Rune Mørck Wergeland (WergelandApenes), Line Goplen Høfde (Abelia) og Mimmi Goude (Business Sweden). Nye styremedlemmer er Tone Lunde Bakker, Administrerende direktør i Swedbank Norge og Asbjørn Kjekshus, Administrerende direktør i SKF Norge.

Anders Ruud Sørlis etterfølger som daglig leder i NSHK Oslo er Silje Lien Wold. Silje har en mastergrad i finans fra Copenhagen Business School, og har de siste årene jobbet med strategi- og forretningsutvikling i Nordea.